Akasya Durağı Gülbin Kimdir? Gerçek Adı

Türkiye’nin sevilen dizisi Akasya Durağı’da çok neşeli bir karakterleri olan Gülbin karakterini canlandıran tecrübeli oyuncu ve tiyatrocunun gerçek adı Aslı Altaylar’dır.

Aslı Altaylar, 21 Ekim 1980 tarihinde Rize’de Dünya’ya gelmiştir.

Şuan da Kanal D ekranlarında gösterilen Akasya Durağı adlı dizide rol almaktadır.

sanatçı hakkında daha detaylı biyografik bilgi aşağıda yer almaktadır.

Akasya durağı Gülbin Biyografi

Aslı Nimet Altaylar Hakkında – Biyografi

Aslı Nimet Altaylar (Doğum : 21 Ekim 1980 – Rize) sinema ve dizi oyuncusu. Dizi kariyerine 1995′te Çiçek Taksi ile başlamıştır ama daha çok Yabancı Damat’ta ünlü olmuştur. Akasya Durağı dizisinde Gülbin rolünü oynamaktadır.

Filmografi

  • Ali’nin Sekiz Günü – 2008
  • Akasya Durağı – 2008
  • Sinekli Bakkal – 2007
  • Ters Köşe – 2005
  • Avrupa Yakası – 2004
  • Yabancı Damat – 2004
  • Giz – 2003
  • Hititler – 2002
  • Azad (2) – 2002
  • Tatlı Hayat – 2001
  • Ayrılsak da Beraberiz – 1999
  • Çiçek Taksi – 1995

2 Comments

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir